Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 25 septembrie 2022. Zodiile care nu stau foarte bine la capitolul emoții

Horoscop 25 septembrie 2022. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, în această zi. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 25.09.2022, 09:04

Vezi și

Horoscop 25 septembrie 2022 Berbec

Berbecii își încep ziua cu bună dispoziție. Totuși, este recomandat să amânați cumpărăturile și investițiile pentru că s-ar putea să nu luați cele mai bune decizii, spun astrele

Horoscop 25 septembrie 2022 Taur

Ziua de duminică nu este cea mai reușită pentru nativii Taur. Dar este posibil ca o ieșire cu prietenii în a doua parte a zilei să vă redea starea de bine.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil

Horoscop 25 septembrie 2022 Gemeni

Gemenii își vor încărca bateriile astăzi. Cel mai probabil veți pleca din oraș într-un loc în care v-ați propus să ajungeți de foarte mult timp.

Horoscop 25 septembrie 2022 Rac

Nativii Rac, în schimb, nu stau foarte bine la capitolul emoții. Este recomandat să luați o pauză de la activitățile care vă dau bătăi de cap.

Horoscop 25 septembrie 2022 Leu

Pentru Lei cuvântul zilei este relaxare. Profitați cât mai mult de weekend pentru că se anunță o săptămana aglomerată la serviciu. 

Horoscop 25 septembrie 2022 Fecioară

Fecioarele se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de o lungă perioadă de timp. Veți aborda subiecte interesante în urma cărora se pot demara proiecte profitabile.

Horoscop 25 septembrie 2022 Balanţă

Balanțele au un simț al umorului debordant. Chit că ieșiți cu prietenii sau petreceți timp alături de familie, veți fi în centrul atenției. 

Horoscop 25 septembrie 2022 Scorpion

Scorpionii pot primi o sumă majoră de bani azi. Ar fi bine să se consulte cu partenerul de viață înainte de a-i cheltui. 

Horoscop 25 septembrie 2022 Săgetător

Romantismul își spune cuvântul în rândul Săgetătorilor. Suprizele pregătite pentru voi, vă aduce zâmbetul pe buze. Profitați din plin de aceste momente. 

Horoscop 25 septembrie 2022 Capricorn

Capricornii ar trebui să se axeze pe sănătate. Dacă simțiți că ceva nu este în regulă, mai bine preveniți decât să tratați.

Horoscop 25 septembrie 2022 Vărsător

Vărsătorii au planuri mari de viitor, iar astăzi au ocazia să le pună în desfășurare. Trebuie să aveți și puțină răbdare pentru a culege roadele. 

Horoscop 25 septembrie 2022 Peşti

Nativii Pești sunt foarte greu de mulțumit. Încercați să depășiți această stare pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop 25 septembrie 2022. Zodiile care nu stau foarte bine la capitolul emoții