Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2021 Rac. O persoană încearcă să se întoarcă înapoi în viaţa voastră

Horoscop decembrie 2021 Rac. Luna Plină din 18 decembrie se află în zona ta de confort, așa că poate vrei să cauți o perioadă de liniște departe de nebunia sărbătorilor.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 13:54

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop decembrie 2021 Rac - Shutterstock

Într-adevăr, când Venus devine retrograd vei dori să petreci cât mai mult timp cu partenerul. Atenție totuși la ce foști parteneri dorec să petreacă timpul cu tine!

Horoscop bani decembrie 2021 Rac

Ultimul careu Saturn-Uranus al anului intră se petrece pe 24 decembrie într-un spectacol foarte nepotrivit de sfidare, tensiune și agresivitate. Din păcate, acest lucru are impact asupra modului în care te tratează ceilalți și s-ar putea să te trezești umilit, scos în evidență sau agresat pe nedrept. Din fericire, o a doua conjuncție puternică între Venus și Pluto îți readuce un control ferm asupra situației și îți restabilește stima de sine.

Vei avea un nou sentiment de optimism pe măsură ce 2021 trece. Sosirea lui Jupiter în casa motivației și a aventurii pe 28 decembrie promite un an de explorare, experiențe noi, creștere personală și bucurie.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste decembrie 2021 Rac

Când Marte face careu cu Jupiter pe 7 decembrie, un flirt se poate transforma în ceva mult mai serios; dacă sunteți deja într-o relație, conjuncția Venus-Pluto din 10 decembrie evidențiază problemele de putere, control și eventualele secrete, așa că tratați situația cu grijă.

Sosirea lui Marte în segmentul sănătății pe 13 decembrie coincide cu un moment foarte bun pentru a începe un nou regim și pentru a acorda prioritate stării de funcționare. Cu Mercur sosind în zona iubirii în aceeași zi, vei primi mult sprijin din partea partenerului.

Horoscop sănătate decembrie 2021 Rac

Dacă de ceva vreme tot ești prins cu munca, o sperietură minoră cu privire la sănătate ar putea fi semnalul de trezire de care ai nevoie, în special în timpul eclipsei de Soare din 4 decembrie. Ascultă-ți cu atenție corpul și folosește-ți intuiția pentru a observa orice probleme care apar; nu ezita să ceri sfatul medicului specialist.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2021 Rac. O persoană încearcă să se întoarcă înapoi în viaţa voastră