Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se căsătoresc în 2022. Se aud clopotele de nuntă pentru aceşti nativi

Astrologii au realizat topul zodiilor pentru care se aud clopotele de nuntă. Anul acesta, unii nativi au toate şansele să îşi unească destinele, indiferent dacă visau de multă vreme la nunta perfectă sau dacă pasul cel mare i-a luat prin surpridere şi pe ei.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 14:42

- Profimedia (scop ilustrativ)

Anul acesta se anunţă plin de evenimente fericite pentru unele zodii, mai ales pe plan amoros. Fie că sunt implicaţi în relaţii de durată sau îşi întâlnesc acum sufletul pereche, pentru nativii câtorva semne astrologice se aud clopotele de nuntă! Iată zodiile care au cele mai mari şanse să spună "Da" în faţa altarului sau a ofiţerului de stare civilă în 2022.

Citeşte şiTop 3 zodii care nu rezistă într-o relaţie de dragoste şi pot înşela oricând

Vărsător

Flacăra iubirii nu s-a domolit, pasiunea e la cote maxime, iar acum e momentul ideal ca relaţia voastră să treacă într-o altă etapă. Vărsătorii sunt privilegiaţi de astre în dragoste, mai ales că în ultima perioadă aţi învăţat să empatizaţi mai mult cu persoana iubită, să fiţi răbdători şi să faceţi unele compromisuri. Căsnicia vă va aduce bucurii neaşteptate, chiar dacă unii dintre voi sunteţi sceptici faţă de ideea căsătoriei "până ce moartea vă va despărţi". Astrologii vă sfătuiesc să nu vă pierdeţi entuziasmul nici dacă până în momentul de faţă nu v-aţi găsit sufletul pereche. Anul 2022 le rezervă surprize plăcute şi nativilor care sunt în prezent singuri, iar în 12 luni se pot schimba foarte multe lucruri.

Pe acelaşi subiect

Săgetător

Chiar şi cei mai "zbuciumaţi" nativi din horoscop se pot aşeza la casa lor, la momentul potrivit, alături de persoana potrivită. Iar anul acesta le va aduce Săgetătorilor numeroase ocazii să îşi unească destinele cu partenerul sau partenera lor. Energiile planetelor sunt benefice şi vă vor îndruma să luaţi decizii bazate pe emoţii sincere, fără să lăsaţi însă raţiunea deoparte. La jumătatea anului, pregătirile de nuntă vor fi în toi pentru mulţi nativi, aşa că aţi face bine să asiguraţi totul din timp pentru ca stresul să nu umbrească bucuria marelui eveniment din viaţa voastră. Cât despre cei care nu sunt acum într-o relaţie sau nu consideră că a trecut suficient timp pentru a alege verighetele, lunile următoare v-ar putea aduce surprize majore.

Citeşte şi: Top 3 cele mai bârfitoare zodii. Discreţie zero! Nu pot păstra niciun secret

Balanţă

Nativii zodiei Balanţă vor trece printr-un adevărat carusel de emoţii în 2022. Şi, cu toate că nu veţi avea parte doar de momente plăcute, nunta care se apropie cu paşi repezi se anunţă a fi una dintre cele mai bune decizii pe care le puteaţi lua. Astrologii au încredere că forţa planetei Saturn vă va ghida în dragoste şi vă va oferi un cămin stabil şi o relaţie armonioasă, aşa că puteţi reduce la tăcere vocile rele. Dacă intuiţia vă spune că sunteţi pregătiţi pentru căsătorie, atunci nu aveţi de ce să nu daţi curs acestui gând. Iar dacă momentan nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, anul acesta vă va oferi din plin ocazii să cunoaşteţi persoane noi, alături de care v-aţi putea dori să întemeiaţi o familie mai curând decât vă aşteptaţi.

Zodii compatibile în dragoste pentru fiecare semn astrologic: 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se căsătoresc în 2022. Se aud clopotele de nuntă pentru aceşti nativi