Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care trec printr-o despărţire cruntă în februarie 2022. Rămân cu inima frântă! Ce rupe lanţul de iubire

Top 3 zodii care vor trece printr-o despărţire cruntă în luna februarie 2022. Astrologii anunţă momente grele şi râuri de lacrimi pentru aceşti nativi, abandonaţi de partenerul lângă care ar fi vrut, poate, să rămână etern.

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 14:05

Top 3 zodii care trec printr-o despărţire cruntă în februarie 2022
Top 3 zodii care trec printr-o despărţire cruntă în februarie 2022 - Shutterstock

Luna februarie 2022 va fi extrem de zbuciumată pentru nativii acestor trei zodii, care au şanse mari să treacă printr-o despărţire devastatoare. Astrologii avertizează că luna iubirii, de Valentine's Day sau Dragobete, aceştia ar putea să se trezească singuri, în lacrimi, cu inimile zdrobite. Fiţi pregătiţi pentru veştile rele şi înfruntaţi destinul cu demnitate, pentru că nimic nu este întâmplător, iar viitorul s-ar putea dovedi mult mai luminos decât vă imaginaţi.

Citeşte aici: Top 3 zodii cu suflet divin. Ei sunt nativii predestinaţi să ajungă în Rai!

Berbec

Certurile din ultima perioadă păreau să se liniştească şi vă făceaţi deja planuri de viitor, aşa că despărţirea va fi cu atât mai neaşteptată. Şocul cel mai mare va fi încasat de orgoliu, caracteristic Berbecilor. De altfel, semn de foc pasional, tindeţi să trăiţi orice emoţie - fie ea pozitivă sau negativă - la intensitate maximă. În primă fază aţi putea fi tentaţi să nu acceptaţi că relaţia voastră a ajuns la final sau aţi putea pune la cale chiar şi o răzbunare. Astrologii vă recomandă să nu vă pripiţi şi să vă luaţi câteva zile în care să analizaţi cu atenţie motivele care v-au adus în acest punct. Dacă aveţi suspiciuni sau chiar certitudinea că aţi fost înşelaţi, nu încercaţi să aruncaţi vina asupra amantului sau amantei fostului partener. Într-un final, dacă relaţia era atât de solidă pe cât credeaţi, nu s-ar fi ajuns la infidelităţi şi minciună.

Pe acelaşi subiect

Fecioară

Familia şi prietenii vă spuneau deja de ceva vreme că nu vă potriviţi, dar aţi avut încredere că dragostea voastră va putea trece peste toate obstacolele. Zidurile care vă separă sunt, însă, mult mai înalte şi mai solide decât acceptaţi, o adevărată fortăreaţă imposibil de cucerit! Despărţirea va fi, chiar şi aşa, o experienţă extrem de dureroasă. Astrologii vă recomandă să nu vă ascundeţi suferinţa, pentru că altfel riscaţi să intraţi într-un cerc vicios al autocompătimirii din care cu greu vă veţi putea reveni. Comunicarea este cheia spre vindecare, deşi tot cuvintele tăioase v-au adus în pragul separării. În plus, astrele vor deschide curând o nouă cale spre persoana care vă va demonstra că dragostea nu trebuie să fie sinonimă cu suferinţa. Ar putea fi chiar cineva din trecut, aşa că nu vă izolaţi şi înfruntaţi cu curaj perioada dificilă care vi se aşterne în cale.

Citeşte aici: Top 3 zodii care se căsătoresc în 2022. Se aud clopotele de nuntă pentru aceşti nativi

Scorpion

Gelozia nu aduce niciodată lucruri bune, aşa că nu ar trebui să fiţi complet surprinşi că relaţia voastră a alunecat într-o zonă întunecată, unde lacrimile şi reproşurile sunt la ordinea zilei. Iubirea nu este un joc, iar cei care trişează nu merită să primească o a doua şansă. Se anunţă zile negre pentru nativii zodiei Scorpion, iar riscurile de a trece într-o extremă a viciilor sunt însemnate. Căutaţi sprijin în braţele familiei şi apropiaţilor, pentru că această despărţire e definitivă! Aveţi tendinţa să fiţi răzbunători, poate chiar agresivi, dar asta nu vă aduce nicio alinare, ci doar amplifică suferinţa. Încercaţi să priviţi, în schimb, situaţia dintr-o altă perspectivă şi să descoperiţi în voi puterea de a ierta.

Zodii compatibile în dragoste

Dacă vreţi să vă reconstruiţi viaţa alături de un nou partener, iată zodiile compatibile cu fiecare semn astrologic în parte. Aflaţi, de asemenea, şi de cine ar fi mai bine să vă feriţi:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care trec printr-o despărţire cruntă în februarie 2022. Rămân cu inima frântă! Ce rupe lanţul de iubire