Antena Meniu Search
x

Horoscop 12 decembrie 2021. Fecioarele simt fluturi în stomac, Vărsătorii îşi fac planuri de viitor

Horoscop 12 decembrie 2021. Încheiem săptămâna cu o energie de colaborare şi de cuplu. Ceea ce înseamnă că suntem avantajaţi şi pe plan amoros.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 10:05

Vezi și

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 12 decembrie Berbec

BERBECII îşi doresc să încerce noi hobby-uri sau să îşi promoveze talentele în alt mod. Încercaţi să vă bazaţi mai mult pe voi şi să nu apelaţi la familie sau prieteni, spun astrele

Horoscop 12 decembrie Taur

Pe acelaşi subiect

Nu este ziua potrivită nici pentru TAURI să se bazeze pe prieteni. Evitaţi să le cereţi sfatul, pentru că invidia îşi va face loc şi ea, aşa mai bine vă orientaţi spre familie.

Horoscop 12 decembrie Gemeni

Dacă GEMENII se gândesc prea mult la un lucru este posibil să-l abandoneze. Aşa că mai bine riscaţi şi faceţi ce vă spune instinctul.

Horoscop 12 decembrie Rac

Nici RACII nu ar trebui să fie prea nehotărâţi. Pe voi, astrele vă sfătuiesc să organizaţi o călătorie care să implice cât mai mulţi membri ai familiei.

Horoscop 12 decembrie Leu

Cuvântul cheie pentru LEI este distracţie. Orice alegeţi să faceţi azi, buna dispoziţie va fi prezentă, chiar şi la birou.

Horoscop 12 decembrie Fecioară

Nativii FECIOARĂ în schimb, îşi vor anula planurile cu prietenii pentru a petrece timp alături de familie şi persoana iubită. Aţi putea şi pleca într-o scurtă deplasare.

Horoscop 12 decembrie Balanţă

BALANŢELE nu ar trebui să îşi facă planuri de viitor, cel puţin nu acum. Vă puteţi întâlni însă cu prietenii sau puteţi pleca într-o deplsare.

Horoscop 12 decembrie Scorpion

SCORPIONII vor avea parte de o dezbatere cu partenerul de viaţă. Asta nu înseamnă că vă veţi certa, ci din contră, veţi discuta despre nişte planuri sau un pas important.

Horoscop 12 decembrie Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR debordează de energie bună, iar asta îi face să fie în centrul atenţiei. Prietenii vă sunt alături şi se bucură de simţul umorului de care daţi dovadă.

Horoscop 12 decembrie Capricorn

Deşi CAPRICORNII îşi doresc să petreacă timp de unii singuri, astrele îi sfătuiesc ca azi să implice partenerul de viaţă în orice activitate a lor.

Horoscop 12 decembrie Vărsător

Planurile de viitor prind contur când vorbim de VĂRSĂTORI. Dar trebuie să îi implice şi pe cei dragi şi să le ceară sfatul, mai ales că aceştia le oferă susţinere necondiţionată.

Horoscop 12 decembrie Peşti

Iar PEŞTII se află la polul opus. Voi ar trebui să mai păstraţi puţin secretul până sunteţi siguri de deciziile voastre sau până vă sunt confirmate schimbările.

Atât pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 12 decembrie 2021. Fecioarele simt fluturi în stomac, Vărsătorii îşi fac planuri de viitor