Antena Meniu Search
x

Horoscopul lunii decembrie 2021. Unele zodii îşi vor schimba complet viaţa

Horoscopul lunii decembrie 2021. Următoarea perioadă aduce multe schimbări importante pentru unii nativi ai zodiacului, fie că vorbim de carieră sau viaţa sentimentală.

de Redactia Observator

la 30.11.2021, 10:23

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii decembrie 2021 - Profimedia

Horoscop decembrie 2021 Berbec

Cei aflaţi sub semnul Berbecului încep luna cu multă energie şi o stare de bunădispoziţie. FIţi înţelegători însă cu propria persoană şi nu depuneţi extrem de mult efort, altfel veţi ajunge la epuizare. În următoarea perioadă veţi găsi modalităţi diverse pentru a vă dezvolta în carieră.  Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Taur

Nativii Taur sunt pregătiţi pentru a face schimbări semnificative în viaţa lor. Gândiţi-vă la anumite lucruri pe care vreţi să le modificaţi, fie modernizarea locuinţei, fie domeniul de activitate sau grupul de prieteni. Vor exista momente de îndoială şi neîncredere, dar veţi găsi drumul spre succes mai devreme sau mai târziu. Vezi aici mai multe detalii.

Pe acelaşi subiect

Horoscop decembrie 2021 Gemeni

Cei aflaţi sub smenul zodiacal al Gemenilor trec printr-o perioadă uşor dificilă. S-ar putea ca anumite aspecte ale relaţiei de cuplu să vă pună în dificultate. Încercaţi să rezolvaţi orice conflict sau neînţelegere cu mult tact şi răbdare. Finalul de an vă poate găsi într-o atmosferă tulbure, cu temeri poate nefondate.  Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Rac

Nativii Rac îşi folosesc întreaga energie în muncă, ceea ce nu este neapărat rău. Acordaţi-vă însă timp şi pentru proiecte personale sau timp cu familia. Este o perioadă intensă care va evidenţia mai multe probleme de putere, control și eventuale secrete, așa că tratați situația cu grijă. Din păcate, acest lucru are impact asupra modului în care te tratează ceilalți și s-ar putea să te trezești umilit, scos în evidență sau agresat pe nedrept. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Leu

Ar putea exista probleme și în relațiile de familie, mai ales pe 7 decembrie, când Marte îl agită pe Jupiter și astfel să existe un conflict între familia ta și partener. E nevoie să preiei controlul asupra situației și nu permite ca ceturile să se extindă; conjuncția Venus-Pluto din 10 decembrie va ajuta în acest sens. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Fecioară

Fecoarele întâmpină anumite momente şi situaţii delicate, mai ales în familie, ceea ce necesită mai multă atenţie din partea voastră. În același timp, Mercur se mută în segmentul distracției, așa că destinde atmosfera cu câteva jocuri, petreceri sau mese festive. Vei experimenta un sentiment de pace și seninătate odată ce Jupiter se va segmentul dragostei pe 28 decembrie, pregătind scena pentru un 2022 mult mai armonios. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Balanţă

PEntru Balanţe, începutul lunii decembrie ar putea părea uşor haotic. Nu vă speriaţi. Încercaţi să vă organizaţi o listă cu priorităţi şi să luaţi lucrurile pas cu pas. Odată cu încheierea sărbătorilor, veţi intra într-o stare de spirit foarte bună pentru începutul anului 2022. Cu timpul reveniţi la sentimente mai bune față de ceea ce ai și de modul în care îți trăiești viața. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Scorpion

Este posibil ca membrii mai în vârstă ai familiei să nu aprobe alegerile voastre de viață. Când Marte îl confruntă pe Jupiter pe 7 decembrie, acest conflict poate fi dureros, dar este important să rămâneţi fideli alegerilor voastre. Folosiţi energia conjuncției Venus-Pluto din 10 decembrie pentru a vă ancora autenticitatea. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Săgetător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Săgetătorilor vor simţi nevoia de schimbare în decembrie, tot mai mult ce se apropie de Eclipsa de Soare care trece prin această zodie în data de 4 decembrie. Fiţi atenţi la mesajele pe care universul vi le transmite. S-ar putea să obţineţi răspunsuri pentru întrebări care vă măcinau destul de tare. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Capricorn

Din păcate pentru Capricorni, în viața socială, lucrurile merg mai puțin bine, mai ales când Marte se confruntă cu Jupiter pe 7 decembrie și s-ar putea să vă simţiţi uşor dezamăgiţi de un prieten în care aveaţi încredere. Când Venus face aspect cu Pluto în propriul vostru semn zodiacal pe data de 10, s-ar putea să vreţi să puneţi piciorul în prag și să treceţi peste acea relație de prietenie. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Vărsător

Se poate să existe o situație tensionată în cercul vostru de prieteni, la începutul lunii, când Eclipsa de Soare va aduce șocuri și surprize. Dezvăluiri, lupte în cadrul unei echipe sau pur și simplu adevăruri neplăcute despre prieteni ce pot fi exprimate acum într-un ton agresiv și dramatic. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop decembrie 2021 Peşti

Evenimentele neașteptate din cariera voastră sunt legate de Eclipsa de Soare din casa idealurilor din 4 decembrie. Aceste evenimente pot fi binevenite sau foarte nepotrivite, cert este că veţi fi nevoiţi să luaţi o decizie rapidă, care nu poate fi amânată. E recomandat să aveţi nervi de oțel. Vezi aici mai multe detalii.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul lunii decembrie 2021. Unele zodii îşi vor schimba complet viaţa