Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 decembrie 2021. Scorpionii revăd un vechi prieten, Săgetătorii se relaxează

Horoscop 28 decembrie 2021. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste.

de Redactia Observator

la 28.12.2021, 14:04

Vezi și

Horoscop 28 decembrie 2021 Berbec

Dimineața te poate găsi oarecum îngrijorat de finanțe. Cheltuielile nesăbuite din trecut pot fi în mintea ta acum, aşa că trebuie să găseşti o modalitate pentru a-ţi aduce plăţile la zi. Probabil vei descoperi că lucrurile nu sunt atât de rele pe cât par. Organizează-te, fă un plan de priorităţi şi vei învăţa să-ţi gestionezi mai bine cheltuielile în funcţie de nevoie şi nu preferinţe, spun astrele

Citeşti şi Horoscopul de azi, 27 decembrie 2021

Horoscop 28 decembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Romantismul și căsătoria au fost întotdeauna importante pentru tine. Ar trebui să te simți deosebit de cald, iubitor și atrăgător, iar chestiunile de dragoste și parteneriat ar trebui să fie deosebit de romantice astăzi. De ce? Pentru că s-ar putea să treceţi la pasul următor, cine ştie. Gândiţi-vă bine la lucrurile pe care vi le doriţi cu adevărat pentru viitor. 

Citește și: Horoscopul săptămânii 27 decembrie – 2 ianuarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscop 28 decembrie 2021 Gemeni

Te simți deosebit de inspirat și s-ar putea să încerci să scrii, să pictezi sau să compui. Poate doriți chiar să vă plimbați printr-o galerie de artă, un muzeu sau să participați la un concert. De asemenea, este o perioadă foarte bună ca să îţi foloseşti intuiţia. În ceea ce priveşte munca, nu te poţi concentra prea bine la sarcinile care implică munca în echipă. 

Horoscop 28 decembrie 2021 Rac

Nativii sunt cu gândul numai la vacanţă şi nu suportă ideea că trebuie să se întoarcă la muncă chiar şi pentru câteva zile. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, totul merge ca pe roate. Pentru cei singuri, nu există neapărat şansa unei relaţii la orizont. Însă nu trebuie să dispere. Lucrurile se întâmplă fix atunci când trebuie. 

Horoscop 28 decembrie 2021 Leu

Nativii din zodia Leu sunt ceva mai emotivi astăzi decât de obicei. Vă este greu să luaţi anumite decizii şi asta pentru că nu vă puteți concentra asupra a ceea ce trebuie făcut. Nu vă fie teamă să amânați lucrurile și să lucrați la ceva ce poate părea mai puţin important. Lucrurile vor părea mai clare mâine. Petreceți-vă ziua relaxându-vă. Uitaţi de muncă pentru o vreme.

Horoscop 28 decembrie 2021 Fecioară

Optimismul este cuvântul de bază în vocabularul nativilor din zodia Fecioarei. Pe măsură ce cauţi noi oportunități conversațiile cu cei apropiaţi conduc la idei pentru o posibilă extindere atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Ai putea chiar să te gândești la o mutare, poate în alt oraș. Nu te grăbi. Planifică cu atenție și totul ar trebui să iasă așa cum îţi doreşti.

Horoscop 28 decembrie 2021 Balanţă

Noi idei şi oportunităţi pentru a progresa financiar s-ar putea ivi în calea ta, dar azi nu e ziua potrivită să acţionezi fără discernământ sau să faci schimbări definitive în structura ta financiară. Judecata s-ar putea să îţi fie un pic întunecată. Vei avea dificultăţi în a te decide între diferite opţiuni. Scrie toate informaţiile, studiază-le şi lasă să treacă mai multe zile înainte să iei o decizie finală.

Horoscop 28 decembrie 2021 Scorpion

Azi vei fi extrem de sociabil. S-ar putea să cauţi vechi prieteni cu care nu te-ai mai văzut de ceva vreme, poate să rezolvi certuri din trecut sau sentimente rănite. Ai grijă să le rezolvi, nu să le reînvii. Ai putea fi mai sensibil ca niciodată şi orice tip de explicaţie s-ar putea să ducă la fricţiuni. Fii conştient de calităţile bune ale prietenilor tăi, ca să te bucuri de compania lor.

Horoscop 28 decembrie 2021 Săgetător

Astăzi, nativii zodiei Săgetător nu vor decât să se relaxeze alături de familie. Nu vor să audă de muncă sau planuri de viitor. Tot ce te preocupă acum este petrecerea de Revelion şi persoanele alături de care vei fi la trecerea dintre ani. În rest, nu vrei decât să dormi fără âţi pese de nimic altceva. Totuşi, fii pregătit de o surpriză de proporţii în ultima parte a zilei.

Horoscop 28 decembrie 2021 Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn, anul care se încheie a fost unul foarte bun. Eşti mulţumit de aproape tot ce ţi s-a întâmplat, chiar dacă, pe alocuri, a fost şi dificil. Astrele vor fi foarte generoase cu tine şi în anul ce vine, pentru că apar noi oportunităţi în plan profesional. Este posibil să avansezi în carieră. În relaţia de cuplu este mai bine decât ai sperat şi, dacă nu te-ai căsătorit, în 2022 sunt şanse mari să treci la următorul nivel. 

Horoscop 28 decembrie 2021 Vărsător

În această zi, Vărsătorii merg la cumpărături. Prima de sărbători te duce direct în mall, gata îţi reînnoieşti garderoba sau să faci achiziţii pentru casă. Sfatul astrelor pentru tine este să fii cumpătat şi să încerci să nu cheltuieşti chiar toţi banii. Începutul anului ar putea să vină cu nişte situaţii neprevăzue, aşa că nu ar fi deloc rău să mai păstrezi ceva bani în cont. 

Horoscop 28 decembrie 2021 Peşti

Pentru Peşti pot să apară mici supărări, însă nimic grav sau ceva ce nu poate fi rezolvat rapid. Aşa că nu îţi face probleme şi nu te consuma mai mult decât este cazul. Cere ajutor atunci când e cazul şi încearcă să nu te încarci cu tot felul de nimicuri. În plan financiar, sfârşitul anului îţi va aduce un câştig neaşteptat, iar în dragoste astrologii au numai veşti bune.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 decembrie 2021. Scorpionii revăd un vechi prieten, Săgetătorii se relaxează