Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 decembrie 2021. Fecioarele sunt puse la încercare, Racii nu îşi pot controla emoţiile

Horoscop 2 decembrie 2021. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 14:18

Vezi și

Horoscop 2 decembrie Berbec

Orice proiect ai avea, lucrează cu pasiune. Ai tendinţa de a supranaliza lucrurile atunci când ar trebui pur şi simplu să-ţi urmezi intuiţia. Ştii în inima ta ce cale să urmezi şi cum să-i tratezi pe cei din jurul tău. Nu încerca să forţezi situaţia sau să spui lucruri care nu sunt adevărate. Este o zi bună pentru a reflecta la anumite aspecte. Ai şansa de a-ţi împărtăşi ideile cu cei apropiaţi şi vei primi sprijin şi apreciere, aşa cum meriţi, spun astrele

Citește și: Zodii norocoase în ziua de 3 decembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite

Horoscop 2 decembrie Taur

Pe acelaşi subiect

Pentru nativii Taur, azi este momentul să îşi depăşească anumite limite. S-ar putea să aveţi o mare încărcătură emoţională care vă însoţeşte în tot ceea ce vreţi să faceţi; nu vă lăsaţi conduşi de emoţii dacă nu sunt productive. Fiţi mai entuziaşti, s-ar putea să urmeze o perioadă fructuoasă şi benefică din punct de vedere financiar. Depuneţi mai mult effort, aveţi curaj să încercaţi.

Horoscop 2 decembrie Gemeni

Nu te învinui pentru ceva ce nu ai făcut. Este posibil să fi influenţat pe cineva să acţionezi într-un anumit fel, iar acum acest lucru se poate întoarce împotriva ta în sens negativ. Nu uita că fiecare persoană trebuie să ia singură propriile decizii.

Horoscop 2 decembrie Rac

Te afli într-un moment crucial din punct de vedere emoțional, iar sentimentele tale sunt neregulate și poate de necontrolat. Trebuie doar să respiri adânc și să te relaxezi. Aminteşte-ţi că viața este o aventură interesantă, plină de întorsături. Emoțiile de tip roller coaster, ne aduc aminte.

Horoscop 2 decembrie Leu

Vești bune pentru nativii Leu, astăzi. Presiunea din ultimele zile a scăzut și puteți să vă faceți treburile liniștiți. Ar fi o idee bună să acordați mai multă atenție corpului. Încercați să programați mai multe exerciții aerobice și să reduceți consumul de grăsimi și zaharuri. Adoptați obiceiuri mai sănătoase.

Horoscop 2 decembrie Fecioară

Ultimele zile v-au pus la încercare, așa că astăzi ați putea fi surprins de strălucirea zilei care urmează. Deși este posibil să nu încercați să vă afirmați mai mult decât de obicei, veți primi complimente și felicitări din mai multe părți. Derutant, nu-i așa? Ei bine, profitați de bucuriile care vă așteaptă fără a le acorda prea multă atenție.

Horoscop 2 decembrie Balanţă

Este o zi în care vei putea trece peste minciunile pe care unii ţi le susură în urechi şi ve putea ajunge la esenţa problemei. Nu-ţi pierde timpul cu discuţii superficiale pentru că timpul tău este mult prea preţios pentru a-l irosi în tot felul de conflicte superficiale.

Horoscop 2 decembrie Scorpion

Încrederea în forţele proprii s-ar putea să nu fie la cote maxime în această zi, motiv pentru care alţii vor încerca să profite de cel mai mi pas greşit pe care îl vei face. Aminteşte-ţi că nu trăieşti pentru alţii, ci îţi faci propriile reguli şi îţi stabileşti propriile standarde.

Horoscop 2 decembrie Săgetător

S-ar putea să te lovești de ceva probleme încă de la primele ore ale dimineții. Lucrurile ar trebui să se rezolve până seara. Amintește-ți că dacă vei da dovadă de încăpățânare, vei avea de suferit. Vei fi surprins de cât de ușoare devin lucrurile atunci când dai dovadă de flexibilitate. Vei vedea că poți ocoli problemele fără să îți dea prea multe bătăi de cap.

Horoscop 2 decembrie Capricorn

S-ar putea să te simți foarte neliniștit azi din cauza job-ului sau din cauza unui proiect pentru care ai lucrat mult timp. Aștepți cu nerăbdare să vezi dacă efortul depus este în sfârșit răsplătit. S-ar putea să te simți neputincios, deoarece nu ai control asupra situației. Fii răbdător. Nu-ți pierde toată energia agitându-te. Lucrurile vor decurge în favoarea ta.

Horoscop 2 decembrie Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător, ziua de joi va fi una în care își vor încărca bateriile în familie. Este o perioadă în care te vei întâlni cu rudele mai des decât de obicei. Împreună veți petrece clipe de neuitat. Sfatul astrelor pentru tine este să fii mai atent la oportunitățile profesionale care pot să apară în aceste zile. 

Horoscop 2 decembrie Peşti

Astrologii le atrag atenția nativilor din zodia Pești că pot să apară probleme de sănătate. Atât pentru tine, cât și pentru cineva din familie. Este o perioadă prosperă din punct de vedere financiar, însă mare atenție timpul pe care îl aloci relaxării. Epuizarea te poate doborî. Este o zi extrem de favorabilă nativilor căsătoriți.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 decembrie 2021. Fecioarele sunt puse la încercare, Racii nu îşi pot controla emoţiile