Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn

A dori să obții este în regulă, atâta timp cât, ori de câte ori este posibil, îi incluzi și pe alții și acorzi atenție și nevoilor acestora. Nu recurge la izbucniri de furie dacă ești criticat, ci încearcă să vezi dacă există un beneficiu pentru care celălalt te critică.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 16:38

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021 - Shutterstock

Distribuie această energie combativă către acțiuni sportive, precum sporturile de contact, alergarea sau orice altceva care te epuizează și nu te lasă să te agiți inutil.

Horoscop carieră 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Capricorn

Odată cu trecerea lui Marte în casa intimității, nu ești cel mai sociabil – și totuși, cu Mercur sosind în propriul tău semn, ești foarte comunicativ. Vei dori să iteracționezi cu ceilalți dar în mod indirect, mai degrabă prin apeluri video sau audio. Păstrează-ți spațiul personal și rezervă-ți timpul necesar pentru tine.

Luna Plină de sâmbătă se află în casa muncii și poate evidenția o eroare sau o greșeală pe care ai făcut-o recent. Cu toate acestea, cu Jupiter din casa banilor ai parte de sprijin. Nu te panica totul se va rezvolva în cel mai bun mod, în cele din urmă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste 13 decembrie - 19 decembrie 2021 Capricorn

Venus devine retrograd în Capricorn duminică, ceea ce este un alt indicator că ai nevoie de puțină intimitate. Petrece timp cu partenerul tau sau cu animalele de companie și pur si simplu relaxeaza-te. Ignoră presiunea de a socializa sau de a ieși din casă. Ai nevoie de timp pentru tine și cei care înseamnă totul pentru tine.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 decembrie - 19 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn